Tutti Frutti

herbata:
funkcjonalność:
aromat:
Tutti Frutti – specjalnie wyselekcjonowana mieszanka owoców rodzimych, jak i egzotycznych, skomponowana by cieszyć smakiem i aromatem. Napar jest klarowny, o ciemnoróżowej barwie.
Składniki: Jabłko, kandyzowany ananas, kwiat hibiskusa, skórka dzikiej róży, burak, rodzynki, truskawki, papaja i aromat.
Przygotowanie: Susz owocowy zalewamy wrzątkiem i parzymy 5-7 minut.
Wyprodukowano w Polsce.
Składniki: Jabłko, kandyzowany ananas, kwiat hibiskusa, skórka dzikiej róży, burak, rodzynki, truskawki, papaja i aromat.
Przygotowanie: Susz owocowy zalewamy wrzątkiem i parzymy 5-7 minut.
Wyprodukowano w Polsce.
Parzenie
5-6g / 250ml wody
96°C (wrzątek)
5-7 minut
Susz owocowy zalewamy wodą o temperaturze 96°C. Parzymy około 5-7 minut.
przeglądane



