KLASYCZNA PREMIUM BIAŁA ŻÓŁTA ZIELONA OOLONG ZIELONA Z DOD. CZARNA CZARNA Z DOD. PU ERH ZIOŁA ROOIBOS OWOCOWA YERBA MATE AKCESORIA
English Breakfast

English Breakfast

Aromat:
     
(ocena: 3.67/5)
Smak:
     
(ocena: 4.67/5)
Asortyment:
Gramatura i cena:
Opis produktu

English Breakfast Tea – mieszanka czarnej herbaty cejlońskiej i indyjskiej Assam. Dobrze smakuje przy potrawach śniadaniowych o wyrazistym smaku.

Sposób przygotowania: 4 gramy liści herbacianych zalewamy gorącą wodą (około 250 ml) o temp. około 96°C i parzymy około 2-3 minuty. Herbatę można parzyć dwukrotnie a czas drugie parzenia wydłużamy do 3-5 minut. 

Kraj pochodzenia: Sri Lanka, Indie.

Sposoby parzenia
4g/250ml wody
96° C
2-3 min
4 gramy liści herbacianych zalewamy gorącą wodą (około 250 ml) 96 stopni C i parzymy około 2-3 minuty. Herbatę można parzyć dwukrotnie a czas drugie parzenia wydłużamy do 3-5 minut.
Oceny i opinie
Jedna z lepszych herbat do codziennego picia! W tej cenie polecam.
Maciej Bartos | 17:39 | 15.04
aromat:
     
(3/5)
smak:
     
(4/5)
Do śniadania idealna. Klasyka!
Małgorzata Surówka | 16.08.2017
aromat:
     
(4/5)
smak:
     
(5/5)
Świetna mieszanka. Faktycznie najlepiej nadaje się do picia przy śniadaniu - pasuje do większości potraw:) Ponadto dobrze pobudza. Polecam.
Marcin Molski | 21.05.2014
aromat:
     
(4/5)
smak:
     
(5/5)
Rekomendacje
Kraków, Floriańska 13, tel: 604 133 733,
Website Security Test