Titicaca

herbata:
funkcjonalność:
składniki:
smak:
Titicaca to mieszanka owocowa, w której na pierwszy plan wyraźnie wybijają się jabłka, jeżyny i poziomki.
Kwiaty hibiskusa i znaczna ilość kawałków jabłka dodają tej mieszance kwaskowatości.
Idealna dla amatorów kwaśniejszych smaków i nietuzinkowych aromatów.
W skład wchodzą: jabłko, hibiskus, skórka dzikiej róży, burak, jeżyna, poziomka, liście truskawki, aromat.
Sposób przygotowania: Kopiastą łyżkę suszu owocowego (około 5 gramów) zalewamy gorącą wodą i parzymy około 5-8 minut.
Mieszanka wyprodukowana w Polsce.
Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
*może zawierać śladowe ilości migdałów.
Idealna dla amatorów kwaśniejszych smaków i nietuzinkowych aromatów.
W skład wchodzą: jabłko, hibiskus, skórka dzikiej róży, burak, jeżyna, poziomka, liście truskawki, aromat.
Sposób przygotowania: Kopiastą łyżkę suszu owocowego (około 5 gramów) zalewamy gorącą wodą i parzymy około 5-8 minut.
Mieszanka wyprodukowana w Polsce.
Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
*może zawierać śladowe ilości migdałów.
Parzenie
5g/250 ml
96 °C
5-8 min
Kopiastą łyżkę suszu owocowego (około 5 gramów) zalewamy gorącą wodą i parzymy około 5-8 minut.
przeglądane



