TAK SMAKUJE HERBATA od 2006r.
wartość koszyka: €0, koszt dostawy od €2,67 - do darmowej dostawy brakuje €33,33
FINALIZUJ ZAMÓWIENIE
  gramatura cena ilość wartość rabat
koszt dostawy od €2,67 - do darmowej dostawy brakuje €33,33
do zapłaty €0
KOD RABATOWY
OK
FINALIZUJ ZAMÓWIENIE
      powrót do listy artykułów

       

      26 maja 2012 odbędzie się I Krakowska Noc Herbaty. Serdecznie zapraszamy wszystkich małych i dużych miłośników herbaty.

       

      Poniżej znajduje się program Nocy Herbaty w Herbaciarni Czarka. Program odbywający się w Czajowni znajdziesz pod tym linkiem - Czajownia - program Nocy Herbaty

       

       

      16 - Otwarcie wystawy yixingów w herbaciarni Czarka, opowieść o czajniczkach yixing i swojej kolekcji wygłosi Armandas (Rosja), kolekcjoner i miłośnik herbat.

      18 - Otwarcie wystawy zdjęć podróżniczych z Chin (czas trwania wystawy 26 maj - 3 czerwca)

      18:15 - Konferencja Akademia herbaty dla nie wtajemniczonych - "herbatę piją wszyscy, ale tylko nieliczni pić ją potrafią..."

      19 - Long Jing - prezentacja, opowieść, degustacja

      19:30 - koncert muzyczny

      20 - Bi luo chun - prezentacja, opowieść, degustacja

      20:30  - Puerh - smak pasji (Armandas, Rosja)

      21 - Tie Guan Yin - prezentacja, opowieść, degustacja

      22 - Da Hong Pao - prezentacja, opowieść, degustacja

      22:30 - Wprowadzenie i pokaz gongfu cha - chińskiej sztuki parzenia herbaty

      23 - Qimen mao feng  - prezentacja, opowieść, degustacja

      24 - Junshan yin zhen- prezentacja, opowieść, degustacja

      0:30 Legendy herbaciane

      1 - Huang shan mao feng  - prezentacja, opowieść, degustacja

      2 - Lu An Gua Pian - prezentacja, opowieść, degustacja

      2:30 - Moja ulubiona herbata  - opowieści o herbacianej pasji

      3 - Xin Yang Mao Jian - prezentacja, opowieść, degustacja

      3:30 - Gra herbaciano - towarzyska z niespodzianką

      4 - Tai Ping Hou Kui - prezentacja, opowieść, degustacja

      4:15 zakończenie nocy herbaty oraz rozdanie certyfikatów dla aktywnych w degustacjach