To białe ciastko jest niesamowite. Wydaje się jakby było pomalowane białą farmą. Ciekaw jestem smaku takowej herbaty.
Gdyby tylko w mojej herbaciarni serwowali takie smakołyki zamiast herbat aromatyzowanych to wiedziałbym czy zamawiać takie ciastka i inne dziwactwa puera.
Sam wyglad to nie wszystko, ale potwierdzam ze bardzo smaczne

Sadze, ze najwieksze szanse na takie egzotyczniejsze przysmaki mamy w eherbacie.
Wydaje mi sie, ze herbatom prasowanym brak promocji - moze jakis dziennikarzy zaprosic do Czarki na degustacje? Do tego w celach promocyjnych wrzucic na Allegro kilka ladnie opakowanych ciastek, zeby wyskakiwaly na liste przy przegladaniu herbat przez kupujacych?
Osobiscie uwazam, ze jest to wdzieczniejszy od wiekszosci herbat produkt, bo nawet jesli nie ma sie warunkow do starzenia, to mozna hermetycznie zawinac i zatrzymac proces, majac pelnowartosciowa herbate przez kilka lat - a inne rodzaje mimo najlepszych warunkow przechowywania starzeja sie i traca wlasciwosci.
Tyle, ze "ludzie" nie zdaja sobie z tego sprawy i kupuja w herbaciarniach przymarketowych jakas super hiper herbate, ktora od kilku lat sprzedawca wyprzedaje z poczatkowej nabytej na poczatku funkcjonowania sklepu ilosci startowej.
jedyniw w niektorych internetowych (najczesciej w eherbacie) sa podawane czasem jakies informacje o dacie zbioru oferowanej herbaty.
A w prasowanych mozna wrzucic na stan podajac date wytworzenia i nie obawiac sie, ze ktos uzna, ze za stara

Do tego piekne opakowania i wyglad samych ciastek bardzo kusza do zakupow i gromadzenia