Autor Wątek: dostawa -> paczkomat :-)  (Przeczytany 11893 razy)

Offline Ann

• Nowy sympatyk
  • *
dostawa -> paczkomat :-)
« dnia: 07 Kwiecień, 2014, 00:37:32 am »
Może coś przeoczyłam, ale takiej formy odbioru paczki z herbatą raczej nie ma? Czy byłaby szansa na jej wprowadzenie?
I czy zamówienia o wartości pow. 80 zł mogłyby być wysyłane właśnie, opcjonalnie rzecz jasna, w ten sposób?
Poczta Polska jest ułomna...wysyłają SMS-a, że "zrobią próbę dostarczenia", a i tak w skrzynce będzie avizo. A paczkomaty są naprawdę świetne i jest ich coraz więcej.
Nie orientuję się jednak jak wygląda to cenowo, czy porównywanie z opłatą za usługę PP.

Offline mariusz

• Administrator
  • Ekspert
Odp: dostawa -> paczkomat :-)
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Kwiecień, 2014, 16:49:25 pm »
Działamy właśnie w tej sprawie, aby dołączyć paczkomaty jeszcze w kwietniu.

Offline abc

• Nowy sympatyk
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Maj, 2014, 11:43:39 am »
Ja już nie mogę się doczekać opcji "paczkomat", zwłaszcza po ostatnich perypetiach z pocztą, a paczkomat do tej pory mnie jeszcze nie zawiódł  :)

Offline saykic

• Nowy sympatyk
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Maj, 2014, 10:00:40 am »
Poczta Polska działa dobrze jak nigdy.Przy takiej ilości paczek jakie są wysłane pocztą statystycznie jak i nie tylko statystycznie ,poczta działa doskonale jak nigdy. Być może masz złe doświadczenia ale jedna jaskółka shinchy nie czyni :-)

Offline Narquelie

• Moderator Globalny
  • Miłośnik
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Maj, 2014, 18:40:10 pm »
Niestety w kwietniu był ogromny problem z dostarczaniem paczek na terenie Warszawy. Jedna z wersji wydarzeń jest taka, że podwykonawca Poczty Polskiej wypowiedział umowę (bądź na odwrót, nie byliśmy w stanie ustalić szczegółów) i przesyłki przez pewien czas w ogóle nie były dostarczane. Wiele z nich na wiele dni utknęło na Węźle Ekspedycyjno- Rozdzielczym i klienci nie mieli jak ich odebrać... 

Offline abc

• Nowy sympatyk
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Maj, 2014, 15:52:44 pm »
O, to już się chociaż domyślam czemu to paczka z Krakowa przyszła bardzo szybko do Warszawy (3 maja), ale na miejscu to już do 9 musiała swoje odleżeć  :)

Offline saykic

• Nowy sympatyk
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Maj, 2014, 08:39:40 am »
Ale się cieszę ,że nie jestem z Warszawy ;-)