witam,
jako miłośnik herbaty chciałem ostatnio skorzystać z usług sklepu e-herbata
ponieważ herbatę będzie piła osoba chora na nowotwór, chciałem mieć pewność że mają oni na stanie herbatę co do której jest 100% pewność, że nie jest zanieczyszczona cezem albo pestycydami ( po ostatnich rewelacjach na temat herbat chińskich i japońskich)
po wstępnej rozmowie która była dość owocna, kontakt urwał się po tym, jak poprosiłem o wskazanie herbat co do których nie ma najmniejszych wątpliwości odnośnie skażenia. chodziło mi o zwykłe wyeliminowanie na podstawie - dajmy na to położenia geograficznego plantacji - wszelkich wątpliwości ponieważ ryzykować nie mogę.
kilkakrotnie wysłałem maila w tej sprawie, bez odpowiedzi. jestem bardzo rozczarowany, i zastanawiam się jak to jest - czy panwie z eherabaty mają tak małe pojęcie o swoim towarze, czy może sprzedają herbatę co do której są jakieś wątpliwości? takich rozterek nie miałbym na pewno, gdyby ktoś mi odpisał;
chciałbym żeby jak najwięcej osób to przeczytało. nie można tak lekceważyć klienta, który chciał zostawić swoje pieniądze w sklepie.