Czyli 22zł za Superior, a 20zł za podstawowego to taka wielka różnica? Czy też podstawowego cena 20zł dotyczy 100gram produktu??
Dlaczego manipulancką praktykę?? Przecież większość ludzi kupuje właśnie w ilości 50gram herbaty wysokiej jakości ze względu na ich wysoką cenę, oraz aby nie wywietrzała im w domu. W czym widzisz problem? Przecież wystarczy wybrać cenę za 100gram i gotowe, albo w głowie pomnożyć x2 jeśli cena dotyczy 50gram.
Sam byłem bardzo za tym, aby eherbata wprowadziła mniejsze ilości wagowe.
Herbaty pod marką tesco podobne choćby jakościowo do herbat z eherbaty?? To wierutne kłamstwo! Piłem wszelkie tescowe herbaty, żadna nie była dobrej jakości, żadna nie była smaczna, były po prostu przeciętne marketowe...
Herbaty z eherbaty przewyższają bardzo mocno tescowe, realowe, tetleyowe, dilmahowe i inne herbaty. Są wysokiej jakości i nigdy mnie nie zawiodły.
Raz myślałem, że dostałem zwietrzałą herbatę, ale okazało się, że wina leżała tylko po mojej stornie, po odpowiednim zaparzeniu była wyśmienita.
"Reszta wyjaśnień kompletnie mnie nie przekonuje. Jeśli coś się dobrze sprzedaje, to chyba właścicielowi szczególnie powinno zależeć na ciągłości sprzedaży tego gatunku i winien zamawiać z dużym wyprzedzeniem!"
Widzę, że kompletnie nie masz pojęcia o tym o czym piszesz...
Ma zamówić na zapas, zamrażając gotówkę i być niepewnym tego, czy herbata sprzeda się zanim zdąży zwietrzeć?? Myślę, że przez te lata Mariusz wypracował odpowiednią technikę zamawiania herbat i wie kiedy i co zamówić...
To co wyszukuje google nie zależy od sklepu. Niema wpływu na to, czy wyszukiwarka google pokaże herbatę której niema aktualnie. Jedynym wyjściem byłoby usunięcie "herbaty" z bazy sklepu.
Co tu nie fair?? Nie rozumiem...
Yunnan Oskar zgadzam się jest smaczny, ale tylko wtedy kiedy trafimy na świeżą dostawę, z niedawnych zbiorów, później jest bardzo kiepska (kupowałem nie jeden raz i nadal kupuję).
A mając jakieś pretensje o jakość China Sencha.... trzeba się dwa razy zastanowić... Nie spotkałem Chińskiej Senchy która byłaby super aromatyczna. Jest zawsze trawiasta/słomowata, w smaku hmmm... słomkowa i delikatna. Niewolno porównywać jej do Chińskiej senchy!! Jest to herbata bardzo dobra, ale inna niż japońska.
Kupując herbatę trzeba wiedzieć czego się od niej spodziewać, w przeciwnym razie może nas spotkać niemiła niespodzianka.
Musiałem to skomentować, bo to niesłuszne oskarżenia...
Mariuszu, eherbata niech zostanie sklepem internetowym. Wystarczą wiadomości, że czegoś niema, ukrywanie/usuwanie z bazy herbat jest bezsensownym procesem zajmującym niepotrzebnie dodatkowo czas.
Najważniejsza jest tu tylko jakość herbaty oraz jej cena. Do tego dochodzi Opis produktu, cena oraz dostępność. Reszta to już niepotrzebne dodatki.
A to, że google pokazuje, iż jakaś herbata jest w eherbacie (choć w magazynie jej brak) to bardzo dobrze! Dzięki temu na przyszłość wiemy gdzie szukać takiej herbaty. Jeśli informacja w google nie wyskoczy to będziemy omijać następnym razem ten sklep, bo przecież tej herbaty ostatnio nie było tam.
Jestem stanowczo na NIE takiemu rozwiązaniu jak ukrywanie dla googla herbat których niema na magazynie.