Herbata forum > Wszystko o sklepie eherbata.pl
moja opinia o sklepie - pierwsze zakupy
Madhatter:
Witam Forumowiczów
jestem świeżo upieczonym miłośnikiem herbaty. Dzisiaj otrzymałem paczkę z eherbata.pl :-) Wszystko zgodne z zamówieniem, paczka solidna, torebki z herbatą jeszcze solidniejsze, herbaciany gratis znalazł się również - wszystko bez najmniejszego zarzutu - wyłącznie pozytywy. Same herbaty pachną naprawdę zachęcająco, ale o tym napiszę gdy będę kolejne próbował.
Jeżeli chodzi o minusy: jedna z pozycji nie była dostępna pomimo figurowania w sklepie internetowym oraz odrobinę wolne odpowiedzi na maile - około 24 godzin [chociaż bardzo grzeczne i wyczerpujące, za co duży plus].
Mogłoby być do wyboru nieco więcej Yerba Mate - po co kupować w innych sklepach, gdy można za jednym razem zaopatrzyć się we wszystko, co potrzebne?
Jednak generalnie jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę sklep eherbata.pl polecić :)
Siwy:
ile razy chodzę do herbaciarni to nie dostaję żadnego gratisu :'(
tanhayi:
Madhatter. Bardzo trudno jest połączyć bazę sklepową z bazą internetową. Wszystko trzeba ręcznie robić więc niestety czasami mogą zdarzyć się takie przypadki.
Siwy. Co do gratisu. Gdy kupowałeś na miejscu nie dostałeś nigdy zniżki procentowej?
Madhatter:
Yerba Mate Amanda Despalada bardzo smaczna, delikatna, ale nie mogę jej ocenić na eherbata.pl, bo pierwotnie w zamówieniu była Rosamonte Despalada, więc system nie pozwala.
To moja pierwsza yerba i bałem się trochę mocy, ale przy trzech kopiastych łyżeczkach na 350 ml wody jest delikatna. Jutro nasypię więcej ;-)
ziomiwan:
Amanda jakby nie była jest zawsze dość delikatna i według mnie niewydajna i słabo pobudzająca.
W eherbacie nigdy nie kupowałem yerby (mam swój sprawdzony sklep), ale widzę, że mają jej sporo jak na sklep z herbatą, a nie specjalizujący się jedynie w yerbie.
Jednakże najbardziej opłacalne jest kupowanie kilogramowych paczek yerby.
Siwy kupując przez internet częściej dostaje się gratisy ;) . W sklepie o to trudniej, a w herbaciarni nigdy jeszcze nie dostałem żadnego gratisu. No i trzeba kupić nieco więcej aby dostać upust lub gratis według mnie ;) .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej