Forum Herbaciane
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
Herbata forum
»
Herbaciarnia Czarka na ul. Floriańskiej 13 w Krakowie
»
Nadanie nazwy Czarka
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: Nadanie nazwy Czarka (Przeczytany 8938 razy)
mariusz
Administrator
Ekspert
Nadanie nazwy Czarka
«
dnia:
11 Sierpień, 2009, 00:58:42 am »
Nasza herbaciarnia przy ul. Floriańskiej 13 w Krakowie doczekała się nazwy! Do tej pory jeszcze na naszym szyldzie widnieje jedynie logo sklepu, ale wkrótce się to zmieni. Nazwa Czarka we wspaniały sposób wpisuje się w charakter tego miejsca - pełnego herbacianych zakamarków, opowieści, smaków, aromatów oraz unikalnych herbat klasycznych podawanych w czarkach.
Teraz zdecydowanie łatwiej będzie się umawiać - w Czarce brzmi lepiej niż w eherbacie
Lenwe Tasartir
Nowy sympatyk
Odp: Nadanie nazwy Czarka
«
Odpowiedź #1 dnia:
24 Sierpień, 2009, 16:29:06 pm »
Cytat: mariusz w 11 Sierpień, 2009, 00:58:42 am
Teraz zdecydowanie łatwiej będzie się umawiać - w Czarce brzmi lepiej niż w eherbacie
Nigdy nie słyszałem "w eherbacie" - wszyscy "w herbaciarni na Floriańskiej". Miło jednak, że to miejsce w końcu ma _swoją_ nazwę. Objawi się to szyldem, czy wciąż królować będzie koziołek?
tajemnica_spowiedzi
Nowy sympatyk
«
Odpowiedź #2 dnia:
01 Wrzesień, 2009, 18:12:33 pm »
Super, nazwa Czarka bardzo mi się podoba. W ogóle macie świetny klimat, mam nadzieję, że przyprowadzę tam wkrótce klientów mojej firmy. A tym, że jest fajnie świadczy fakt, że mój synek był bardzo spokojny i grzeczny;)
pozdrawiam
Frasobliwy
Nowy sympatyk
«
Odpowiedź #3 dnia:
03 Wrzesień, 2009, 22:36:24 pm »
Przyprowadziłem do Was już wielu moich znajomych, czasem na herbatę, czasem, żeby tylko pokazać tak "turystycznie". Zawsze reakcja wygląda tak: schodzimy na dół, po pierwszych dwóch krokach za drzwi- "Wow" albo totalna osłupienie atmosferą tego miejsca. Myślę, że to taki kontrast- zgiełk i blichtr Floriańskiej, a tutaj cisza, spokój i poczucie, że jest się w miejscu wyjątkowym.
Ps. Ale Wam słodzę, aż mnie zęby bolą...
W mojej głowie nie ma nocy- zawsze jest tuz nad ranem.
zielony_herbaciarz
Aktywny miłośnik
«
Odpowiedź #4 dnia:
12 Wrzesień, 2019, 10:09:14 am »
pamiętam moją pierwszą wizytę tam, to było nie do opisania, jakby wejść do zupełnie innego świata
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Forum Herbaciane
»
Herbata forum
»
Herbaciarnia Czarka na ul. Floriańskiej 13 w Krakowie
»