Herbata forum > Wszystko o sklepie eherbata.pl

Dostawy

<< < (2/41) > >>

mariusz:
Tak, niebawem ma dotrzeć cała gama herbat, od Asatuyu po Xi Hu Lung Ching.

Z nowości, spodziewamy się między innymi:
z czarnych: świetnego Keemuna Mao Feng, czarne Long Zhu,
z białych: Pai Mu tana o różanym naturalnym aromacie
z zielonych: Yun Wu
z puerów: Dzikiego puera Tuo Cha, Huang Yin Puerh Cake, 3 letniego Puera Qi Zi Cake,
z oolongów: Honey Dancong oraz górskie Ali Shany w kilku wersjach (mountain oolong z just make nam bardzo szybko się sprzedał, nastepna dostawa zapewne z just make w październiku)

krzysztofsf:
Az gardlo wysycha :).
Przydaloby sie w ofercie wprowadzic zestawy probek - Np. 100 gram po 10 gram roznych herbat (w malych torebeczkach strunowych) za usredniona cene. Wiem, ze gramatura opakowan nei wszedzie pozwala na taka operacje, ale jakby byly takie zestawy, przekrojowe po roznych "kolorach" herbat oraz inne, dajace porownanie w ramach jednego radzaju, chetnie bym kupil ze dwa zestawy takich probek.

mariusz:
Tak, planujemy taki przekrój zrobić - aby za stosunkowo niewielką kwotę można było wypróbować większej ilości herbat. Zastanawiamy się aktualnie jedynie nad tym czy przygotowywać je w wersjach 10g czy 15g.

krzeo:
Kiedy spodziewają się państwo uruchomić taką usługę?

ziomiwan:
Świetnie byłoby gdyby była taka opcja.
A czy 10 czy 15gram to rzeczywiście dość trudna decyzja, ale chyba 15byłoby lepsze do tego aby wgryźć się nieco bardziej w herbatę ażeby kupić jej więcej.

Ja właśnie zastanawiam się nad wieloma herbatami, ale nie kupuję, bo szkoda byłoby mi wydać te 20zł na herbatę która mi nie zasmakuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej