Herbata forum > Wszystko o sklepie eherbata.pl
Opinie na temat sklepu
mariusz:
Niebawem planujemy uruchomić klub miłośników herbaty i w nim będą dostępne różne propozycje oryginalnych i ciekawych herbat.
Celem klubu będzie stworzenie możliwości do rozwoju herbacianych pasji, przez jego uczestników.
white monkey:
marzą mi się spotkania w kameralnym gronie, w którym będzie można testować, porównywać herbaty. choć piję je już dosyć długo i miałam okazję spróbować wielu- smaku czy zapachu części z nich niestety nie pamiętam. szczególnie zależałoby mi na japońskich (niektóre są do siebie łudząco podobne) i czarnych (tych chyba pije najmniej). mam nadzieję, że wkrótce uda nam się zorganizować takie spotkanie. pozdrawiam
p.s. żeby nie było wątpliwości- mam na myśli herbaty bez dodatków ;)
Frasobliwy:
Popieram całym sercem i kubkami smakowymi ww. inicjatywę. Poza tym, taka wymiana doświadczeń będzie z pewnością bardzo konstruktywna.
He, he, już widzę to ogłoszenie: "Spotkanie Anonimowych Herbatoholików" o godz... :D
boguchna:
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w Waszym sklepie, sprawnie i bez żadnych komplikacji, zgodnie z życzeniem klienta załatwiony zakup towarów. Poleciłam już swoim znajomym ten sklep. Czekam tylko na jeszcze większy asortyment herbat oraz akcesoriów (np saszetki papierowe do herbat sypanych).
mariusz:
Witam na forum :) i dziękuję za opinię. Czy pod pojęciem saszetek papierowych można rozumieć filtry papierowe? Te mamy w naszym sklepie, w 4 różnych rodzajach. Tutaj jeden z nich: http://eherbata.pl/produkt/opis/450
Czy są herbaty których brakuje w naszej ofercie? Właśnie pracujemy nad poszerzeniem jeszcze naszej oferty, myślimy o większej ilości herbat zapakowanych, oraz wdrożeniu herbat w saszetkach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej