Herbata forum > Wszystko o sklepie eherbata.pl

Opinie na temat sklepu

(1/17) > >>

mariusz:
Zapraszamy wszystkich, do zamieszczania opinii i sugestii na temat działalności naszego sklepu.

Opinia wyrażona na ten temat jest dla nas bardzo istotna. Jeśli chcecie nas pochwalić za coś, lub wydać negatywną opinię - piszcie proszę właśnie tutaj.

Jeśli znajdujecie coś w czym możemy się poprawić i być lepsi - również zachęcam do wypowiedzi. Na pewno nie jesteśmy doskonali i wiele pracy jeszcze przed nami aby móc zaspokoić Wasze potrzeby.

I jeszcze jedno - często powtarzacie w kontakcie z nami że jest w naszym sklepie to coś, co pozwala nam zaufać.

Bardzo się cieszymy, choć to duża odpowiedzialność i potężny kredyt zaufania od Was, gdyż zdecydować się na kupno herbaty, nie widząc jej na żywo i nie mogąc doświadczyć jej zmysłami to duża odwaga. Tym bardziej cieszymy się że już kilka tysięcy osób z Polski (i nie tylko), zdecydowało się na ten krok.

Frasobliwy:
Chciałbym pochwalić sklep przede wszystkim za fachową miłą obsługę. Bardzo cenię sobie możliwość porozmawiania z osobami, które spotykam za ladą.

Pozdrawiam!

Tymah:
Jakoś świadczonych usług bardzo dobra, osobiście nie mam zastrzeżeń. Duży asortyment, w zasadzie niezawodna jakość... W Polsce najlepszy sklep wysyłkowy, przynajmniej z tego, co udało mi się dotąd sprawdzić. :)
Gdyby jeszcze w ofercie znajdowały się czasem takie perełki jak znakowana przez oficjalnego producenta Junshan Jin Zen... Póki co trzeba zdobywać to ze Stanów Zjednoczonych, a to jednak - przez walutę- dość droga sprawa.

Lenwe Tasartir:

--- Cytat: Tymah w 24 Sierpień, 2009, 22:31:14 pm ---Gdyby jeszcze w ofercie znajdowały się czasem takie perełki jak znakowana przez oficjalnego producenta Junshan Jin Zen...
--- Koniec cytatu ---

Mam wrażenie, że użycie słowa "oferta" jest tutaj kluczowe. Odwiedzając miałem już okazję się przekonać, że jeżeli czegoś nie ma w ofercie, niekoniecznie znaczy że nie ma w sprzedaży - a skoro wiesz, czego szukasz...  ;)

Michał:
Dokładnie. Sam wiem, że nie wszystko jest wystawione w internecie. Nie wiem jak na to Szef, ale myślę, że jeśli byś spytał o jakąś herbatę i nawet byłaby w "Czarce", ale nie było jej w esklepie to warto napisać maila czy nie dałoby się tego kupić "inaczej". Obsługa jest bardzo miła, więc nie sądzę, żeby był jakikolwiek problem.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej