Autor Wątek: Stolik i utensylia do gongfu  (Przeczytany 23616 razy)

Offline mariusz

• Administrator
  • Ekspert
Odp: Stolik i utensylia do gongfu
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Grudzień, 2009, 00:07:34 am »
To prawda, szkoda że nie mamy jeszcze możliwości i innych zdolności multimedialnych aby np. zrobić przekaz live do internetu z takiego spotkania...

Może chociaż uda nam się kiedyś nagrać taki pokaz i zrobić film..

Mam nadzieję też że w nowym roku wystartujemy również z warsztatami na których będzie można poznać i nauczyć się sztuki parzenia Gongfu.

A tak poza tym to pojawił się ciekawy stolik do gongfu w naszej herbaciarni, który jak wiele innych rzeczy u nas jest w ilości 1 szt i nie wystawiamy go w sklepie internetowym.

Offline Digoxin

• Nowy sympatyk
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 07 Grudzień, 2009, 08:05:17 am »
Właśnie - film i wrzutka na stronę. Do wglądu dla takich "prowincjuszy" jak ja.
"Zielonoherbatyzm drogą do wyższej fazy przemian"

Offline czajnikowy

• Nowy sympatyk
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 02 Styczeń, 2010, 18:08:58 pm »
Ustawiam się w kolejce do warsztatów gong fu. Kręcenie filmu trochę mija sięz celem, bo materiałów w necie całkiem spora dawka, chyba że kręcenie dokładnego instruktażu. A ile kosztowałaby przyjemność ściagniecia wspomnianego wyżej przyzwoitego chińskiego zestawu??
Ja osobiście eksperymentuje na tym "allegrowym":( Odrobina zaparcia i wyobraźnia i przynajmniej można poćwiczyć:)

Offline qi wan

• Miłośnik
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 03 Styczeń, 2010, 00:13:42 am »
Ustawiam się w kolejce do warsztatów gong fu. Kręcenie filmu trochę mija sięz celem, bo materiałów w necie całkiem spora dawka, chyba że kręcenie dokładnego instruktażu. A ile kosztowałaby przyjemność ściagniecia wspomnianego wyżej przyzwoitego chińskiego zestawu??
Ja osobiście eksperymentuje na tym "allegrowym":( Odrobina zaparcia i wyobraźnia i przynajmniej można poćwiczyć:)

Jeśli jesteś z Krakowa to warsztaty Gongfu Cha (i nie tylko) będą już w tym roku.
Dla wszystkich już wkrótce na BLOGU chciałbym zacząć pisać cykl o Gongfu.
Póki co w herbaciarni odbywają się pokazy i w styczniu też coś powinno być.

Offline czajnikowy

• Nowy sympatyk
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 03 Styczeń, 2010, 00:29:54 am »
to świetnie, czekam więc na jakieś konkretne info. Pojawię się obowiązkowo:)
Jeśli nie na pokaz to z pewnością na zakupy, kilka pozycji herbacianych posiadacie wielce frapujących:)